MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of
Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!
Gereviseerde machines Standaard geleverd met garantie
Ruim assortiment onderdelen Veelal uit voorraad leverbaar

Laatste nieuws

Blue Friday deals bij Van Uhm

Extra korting, uit voorraad...

Lees meer >

Bezoek ons tijdens de VAS beurs in Nieuwegein

Van Uhm en Habuba - professionals in...

Lees meer >

Service

Van Uhm heeft zowel een binnendienst als een grote groep servicemonteurs in de buitendienst, beschikt over een volledig geoutilleerde werkplaats en heeft een breed pakket aan machines en toebehoren in voorraad: onze kracht ligt in de optelsom van deze factoren.

Alle uitvoerders hebben een track & trace-systeem in de bus. Daardoor weet de afdeling planning altijd waar welke monteur is. Ook weten we precies welke onderdelen hij in de bus heeft, zodat we razendsnel kunnen schakelen en de juiste monteur ter plaatste hebben bij een calamiteit of storing.

Soms is de schade aan uw machine dusdanig groot, dat deze niet ter plaatste gerepareerd kan worden. Dan nemen we de machine mee en leveren u in de tussentijd een leenmachine uit onze eigen voorraad. We beschikken over eigen transport, dus kunnen ook hier snel schakelen.

Alle werkbussen op een rij
Het reviseren van machines

Technische ondersteuning en onderhoud

Wij bieden preventief onderhoud op contractbasis; ook voor machines die niet door ons zijn geleverd. We hanteren hiervoor geen vaste maandbedragen, maar factureren op nacalculatie: u betaalt alleen voor de tijd die de monteur nodig had, en voor de onderdelen die zijn vervangen: 100% transparant. Op uw wens kunnen we voorafgaand eerst een inventarisatie en offerte maken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Onze servicedesk plant met u een afspraak voor preventief onderhoud in de periode zoals met u is overeengekomen. Dit herhalen we (frequentie op wens van klant, halfjaarlijks, jaarlijks, maandelijks), zodat u hier geen omkijken naar heeft .

Onderdelenmagazijn

In onze onderdelenmagazijn in Borne en in Volendam beschikken wij over een grote voorraad noodzakelijke onderdelen.

Mocht een bepaald onderdeel toch niet voorradig zijn, dan nemen we snel contact op met onze leveranciers. Met express-leveringen is het onderdeel dan binnen enkele uren bij ons of bij de klant!

Afbeelding onderdelen magazijn
Afbeelding van uhm bv gebruikt Whatsapp zakelijk

sERVICEDIENST VAN UHM BV via WHATSAPP BEREIKBAAR

Deze service biedt u als klant de mogelijkheid om ons eenvoudiger en sneller foto’s en/of video’s toe te sturen van eventuele mankementen aan uw machine.

Deze gedetailleerde informatie helpt ons weer om een probleem aan uw machine sneller te verhelpen! Dit alles om de stilstand zo kort mogelijk te houden.

Hoe werkt onze WhatsApp service;

  • Onze technische dienst is via WhatsApp bereikbaar via 074-2657050
  • Wij streven naar een zo kort mogelijke reactietijd, max. binnen 1 uur.
  • Bereikbaar op werkdagen van 07.30 – 17.00 uur. Berichten buiten deze tijd worden op de eerstvolgende werkdag gelezen en beantwoord.
  • Wij verzoeken u vriendelijk om ons zo gedetailleerd mogelijke informatie toe te sturen, de informatie bij voorkeur voorzien van merk, type en serienummer. (foto machine typeplaat)
Wij zijn trots op onze merken