MENU
Bel voor advies en vragen 074-2662905 of

Machines voor voedselverwerking | Van Uhm

Bent u op zoek naar een machine voor voedselverwerking? Dan bent u bij Van Uhm aan het juiste adres. Wij zijn totaalleverancier van machines voor de productie van voedingsmiddelen. We leveren aan gerenommeerde, wereldwijd toonaangevende merken. Wij hebben een breed assortiment machines voor foodprocessing in huis; van lintzaag- en ontvliesmachines, wolfen, injectoren en tumblers, tot dieptrekmachines, volautomatische schalensluiters en traysealmachines. Van Uhm denkt graag met u mee, bijvoorbeeld bij het optimaliseren of aanpassen van uw verwerkingslijn. Wij gebruiken onze ervaring en creativiteit om voor iedere klant in de voedselverwerking maatwerk te bieden en zo nodig aanpassingen op maat te maken. Bent u benieuwd of een machine van van Uhm wel in uw foodprocessing productie past? De beste manier om dit te ontdekken, is door hem zelf te gebruiken. Van Uhm biedt u daarom de mogelijkheid om verschillende machines in onze demonstratieruimte te testen.

Nieuwe en gebruikte machines voor foodprocessing

Wij weten dat de aanschaf van een machine een grote investering is, daarom bieden wij naast nieuwe machines voor voedselverwerking ook een uitgebreid assortiment gebruikte machines voor foodprocessing. Denk hierbij aan wegers, snijmachines, platen en messen, tumblers, cutters enzovoort. De occasions die wij aanbieden zijn volledig gereviseerd door onze eigen technici, zij werken strikt volgens de kwaliteitsstandaarden. Daarnaast worden de machines volledig schoongemaakt en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen. Ook de occasions leveren we net zoals de nieuwe machines standaard met garantie. Op die manier kan deze jaren in uw voedselverwerking proces mee.

Naast de machines zelf, kunt u bij ons ook terecht voor toebehoren en klein materiaal voor de foodprocessing machines. Van vele machines hebben wij verschillende onderdelen voorradig in ons uitgebreide onderdelenmagazijn in Borne en Volendam. Is een onderdeel niet voorradig? Dan nemen wij snel contact op met onze leverancier. Met express-levering kan het onderdeel al binnen enkele uren bij ons, of bij de klant aanwezig zijn!

Solide en betrouwbaar familiebedrijf

Van Uhm is een solide en betrouwbaar familiebedrijf. Met de derde generatie aan het roer, waait er nog altijd een frisse ondernemersgeest door het bedrijf. We houden van direct klantcontact, van aanpakken en de klant ontzorgen. Dankzij onze korte communicatielijnen kunnen we problemen snel oplossen en zijn we bij calamiteiten ook snel ter plaatse met de juiste apparatuur. Wij bieden preventief onderhoud op contractbasis, ook voor machines die niet door ons zijn geleverd. Wij factureren hierbij op nacalculatie; u betaalt alleen voor de tijd die de monteur nodig had en voor de onderdelen die zijn vervangen. Wanneer u wilt kunnen wij voorafgaand ook eerst een inventarisatie en offerte maken, zo komt u niet voor verassingen te staan. Heeft u vragen of wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact op via 074-2662905 of stuur ons een bericht!