Advies? Bel 074 2662905

Werken bij van uhm of habuba

Vacatures

Van Uhm bv, gevestigd te Borne, en Habuba bv, gevestigd te Volendam, zijn samen al meer dan 100 jaar de leverancier van machines en materialen voor de voedselverwerkende sector. Naast het leveren van producten, is het geven van een deugdelijk advies aan haar afnemers een steeds belangrijker taak geworden. Daarbij is het bieden van technische service voor ons essentieel. Onze technische dienst bestaat uit gespecialiseerde medewerkers in de binnen- en buitendienst.

‘Elke dag een nieuwe uitdaging waarmee ik aan de slag kan. Oplossingen bedenken en maken zodat onze klanten weer sneller en beter kunnen produceren’.

Vestiging borne

Allround servicetechnicus binnendienst

fulltime

Heb jij een technische opleiding afgerond en ben je op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie? Wil je werken in een ambitieus, enthousiast en nuchter team dat elke dag de beste oplossingen voor klanten maakt? Reageer dan direct en wie weet ga jij binnenkort aan de slag als Allround Servicetechnicus Binnendienst bij Van Uhm in Borne!
Meer informatie & online solliciteren

Allround servicetechnicus

Als Servicetechnicus kom je te werken in de Technische Dienst (TD) bij Van Uhm. Hier houd je je bezig met onder andere reparaties en revisies van machines bestemd voor de voedselverwerkende industrie. Je werkt aan een breed assortiment machines: van lintzaag- en ontvliesmachines, injectoren en tumblers, tot dieptrek- en traysealmachines. Bepaalde machines worden klantspecifiek aangepast, waarbij de wens van de klant gecombineerd wordt met technische kennis en mogelijkheden. Zo is er in het verleden al eens een gehaktmolen omgebouwd tot een machine die eierplakjes snijdt bij een saladefabrikant. De TD bij Van Uhm gaat geen uitdaging uit de weg!

Vind jij het (op termijn) leuk om ook richting de buitendienst te gaan? Dan is dat zeker mogelijk!

Het profiel
 • Afgeronde elektrotechnische, mechatronische (of soortgelijke) MBO opleiding
 • Kennis van pneumatiek, hydrauliek en mechaniek
 • Leergierig, enthousiast en nuchter
 • Enige ervaring in soortgelijke functie is een pré
 • Representatief, service- en oplossingsgericht
De organisatie
Van Uhm, gevestigd in Borne, is een totaalleverancier van machines en materialen voor de voedselverwerkende sector. Het is een solide en betrouwbaar familiebedrijf dat volgend jaar haar 75-jarig jubileum viert. Er worden gerenommeerde, wereldwijd toonaangevende merken geleverd, waarbij er vele vaste samenwerkingen zijn met leveranciers. Wederzijds vertrouwen, direct klantcontact en goede technische service vormen hiervoor de basis bij Van Uhm. Binnen de hele organisatie heerst een nuchtere cultuur, waar met hard werken, enthousiasme en humor, de juiste klantoplossingen gerealiseerd worden. Kom jij de technische binnendienst bij Van Uhm versterken?
Wij bieden
Als Servicetechnicus zorg jij goed voor de machines en producten die geleverd worden, maar Van Uhm zorgt natuurlijk ook goed voor jou. Zo krijg je:
 • Een leuke en sterk afwisselende functie vol verantwoordelijkheid
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Enthousiaste collega’s met veel kennis en kunde
 • De kans om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied

Interesse? Laat het ons weten

Upload hier je cv en motivatiebrief in pdf.

Hoe kunnen wij je het beste bereiken?

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Van Uhm.

Vestiging borne

Allround servicemonteurs

fulltime

De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het oplossen van storingen en het uitvoeren van preventief onderhoud aan machines voor de voedselverwerkende sector en zullen met name op locatie bij onze klanten uitgevoerd worden.

Meer informatie & online solliciteren

Allround service monteurs

Als monteur zal je deel gaan uitmaken van onze servicedienst. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het oplossen van storingen en het uitvoeren van preventief onderhoud aan machines voor de voedselverwerkende sector en zullen met name op locatie bij onze klanten uitgevoerd worden. Je beschikt over voldoende technische kennis waarbij een elektrotechnische / mechatronische opleiding op MBO-niveau een pré is. Dit aangevuld met kennis van pneumatiek en hydrauliek, liefst met enkele jaren ervaring. Als jij die vriendelijke, enthousiaste, representatieve persoon bent, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die goed zelfstandig en in teamverband kan werken ontvangen we graag je reactie.
Wij bieden
 • Leuk, sterk afwisselend en verantwoordelijk werk.
 • Een prima salaris
 • Uitstekende secundaire voorwaarden

Interesse? Laat het ons weten

Upload hier je cv en motivatiebrief in pdf.

Hoe kunnen wij je het beste bereiken?

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Van Uhm.

Staat jouw baan er niet bij maar heb je wel interesse
in de foodprocessing branche?

divider

Stuur een open sollictatie

Vul hieronder je gegevens in zodat wij contact met je kunnen opnemen indien er een vacature vrijkomt die bij jouw kwaliteiten past.

Upload hier je cv en motivatiebrief in pdf.

Hoe kunnen wij je het beste bereiken?

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Van Uhm.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood