Advies? Bel 074 2662905

Werken bij van uhm of habuba

Vacatures

Van Uhm bv, gevestigd te Borne, en Habuba bv, gevestigd te Volendam, zijn samen al meer dan 100 jaar de leverancier van machines en materialen voor de voedselverwerkende sector. Naast het leveren van producten, is het geven van een deugdelijk advies aan haar afnemers een steeds belangrijker taak geworden. Daarbij is het bieden van technische service voor ons essentieel. Onze technische dienst bestaat uit gespecialiseerde medewerkers in de binnen- en buitendienst.

‘Elke dag een nieuwe uitdaging waarmee ik aan de slag kan. Oplossingen bedenken en maken zodat onze klanten weer sneller en beter kunnen produceren’.

Vestiging borne

Allround servicemonteurs

fulltime

De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het oplossen van storingen en het uitvoeren van preventief onderhoud aan machines voor de voedselverwerkende sector en zullen met name op locatie bij onze klanten uitgevoerd worden.

Meer informatie & online solliciteren

Allround service monteurs

Als monteur zal je deel gaan uitmaken van onze servicedienst. De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het oplossen van storingen en het uitvoeren van preventief onderhoud aan machines voor de voedselverwerkende sector en zullen met name op locatie bij onze klanten uitgevoerd worden. Je beschikt over voldoende technische kennis waarbij een elektrotechnische / mechatronische opleiding op MBO-niveau een pré is. Dit aangevuld met kennis van pneumatiek en hydrauliek, liefst met enkele jaren ervaring. Als jij die vriendelijke, enthousiaste, representatieve persoon bent, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die goed zelfstandig en in teamverband kan werken ontvangen we graag je reactie.
Wij bieden
  • Leuk, sterk afwisselend en verantwoordelijk werk.
  • Een prima salaris
  • Uitstekende secundaire voorwaarden

Interesse? Laat het ons weten

Upload hier je cv en motivatiebrief in pdf of Word.

Hoe kunnen wij je het beste bereiken?

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Van Uhm.

Staat jouw baan er niet bij maar heb je wel interesse
in de foodprocessing branche?

divider

Stuur een open sollictatie

Vul hieronder je gegevens in zodat wij contact met je kunnen opnemen indien er een vacature vrijkomt die bij jouw kwaliteiten past.

Upload hier je cv en motivatiebrief in pdf of Word.

Hoe kunnen wij je het beste bereiken?

Ik ga akkoord met het privacybeleid van Van Uhm.

vlees

wild & gevogelte

vis

vegetarisch

AGF

kaas & zuivel

convenience

petfood